ALISSA DERUBEIS: MODULARNI SINTI [15.-17. APRIL 2019, 17-20H]

Udeleženke bodo na 3-dnevni delavnici modularne sinteze z mentorico obdelale terminologijo, metode kompozicij, kulturo in pridobile številne hands-on izkušnje. Praktični del vključuje tako patchanje modularne strojne, kakor tudi programske opreme. Usvojile bodo osnovna znanja in se naučile samostojnega patchanja. Ob koncu delavnice bodo udeleženkam ostali zvočni posnetki in načrti modularne povezave za nadaljnjo samostojno ustvarjanje.

PRIJAVE: platformacipke@gmail.com 
MENTORICA: Alissa DeRubeis
ŠTEVILO UDELEŽENK: 12
DATUM DELAVNICE : 15. – 17. april 2019 od 17. do 20. ure
KRAJ: Rampa Lab, Kersnikova 4, Ljubljana 
JEZIK: angleški

O MENTORICI: Alissa DeRubeis preko izobraževanja, kuriranja, kompozicij, sodelovanj in performansov raziskuje prostor, čas in skupnosti. Pri tem uporablja najrazličnejša zvočna orodja ali sredstva, s pomočjo katerih improvizira in raziskuje. Poudarek je na ustvarjalnih tehnoloških aplikacijah, posebej tistih v povezavi z avdio sintezo. Alissa je soustanoviteljica Synth Library S1 v Portlandu in Synth Library v Pragi.

Č I P k e so odprta skupina, za katero ni potrebno članstvo. Za udeležbo na ČIPkasti delavnici ni potrebno predhodno znanje, zgolj zvedavo oko, uho in roke. Na razpolago bodo vsi materiali, ki jih boste udeleženke potrebovale za izdelavo projekta. Delavnica je namenjena izključno ženskam. Okolje je prijazno vsem, še tako osnovnim vprašanjem o elektroniki in programiranju.

Program ČIPke sofinancirajo Mestna občina Ljubljana – Oddelek za kulturo in ŠOU v Ljubljani.


Foto: Katja Goljat

Advertisements