Noise_Čajanka [22. februar 2016]

noise-cajanka-2

Vse ČIPke, ki ste se v preteklosti potikale po raznih DIY delavnicah za zvočne inštrumente, pa ne veste čisto dobro, kako bi jih vklopile v zvočni sistem, ste vabljene, da pridete obračat vaše najljubše knofe na enourno hrupno seanso.

Čajanke se lahko udeležite kot proizvajalke hrupa ali kot poslušalke. Na čajanki se bomo pogovarjale o zvočnih kablih, zvočnikih, mešalnih mizah, efektih, lotanju, naročanju DIY zvočil in pozornem poslušanju.

Proizvajalke hrupa, ki bi se rade s svojimi noise mašinicami vključile v zvočni sistem, prosimo, da s seboj prinesete tudi kakšne kable. Nekaj kablov, konverterjev, dovolj vhodov v mešalko, trpežne zvočnike in vse kar gre zraven, da si boste lahko same skuhale svojo zvočno / bučno krajino pa bomo pripravile v Rampi.

PROSTOR: Rampa Laboratorij, Kersnikova 4, Ljubljana.
DATUM IN ČAS: 22. februar 2016 ob 17. uri.

DO ZDAJ NAPOVEDANE NOJZERKENina Orlić (Omsynth, Elektro kalimba, Micronoise, Touchtone, Kickdrum), Barbara Poček (kalimba in OMSYnth), Staška Guček (Teremini, Synthomir, Kickdrum), Kati Legat (Omsynth, Super-in-Low, Micronoise), Sara Mlakar (synth)… mešalna miza je odprta za vse, ki se želite vključiti…

MENTORSTVO: Saša Spačal in Ida Hiršenfelder.

Advertisements