Noise_Čajanka [25. januar 2016]

Noise-cajanka

Na uho nam je prišlo, da ste se ČIPke v jesenskih mesecih zagreto potikale po raznih DIY delavnicah za zvočne inštrumente v produkciji Ljudmile, MoTE, Bienala neodvisnih in še koga, da ste potem brskale po forumih, klikale po elektronskih štrcunah in sestavljale svoje rjoveče elektronske živalce. Prišlo nam je na misel, da bi bilo posrečeno, če bi se dobile vse skupaj, se naučile priključiti mašine v zvočni sistem in našraufale kakšno enourno hrupno seanso.

Čajanke se lahko udeležite kot proizvajalke hrupa ali kot poslušalke. Na čajanki se bomo pogovarjale o zvočnih kablih, zvočnikih, mešalnih mizah, efektih, lotanju in naročanju DIY zvočil.

Proizvajalke hrupa, torej tiste, ki bi se rade s svojimi noise mašinicami vključile v zvočni sistem, prosimo, da se pred čajanko pofočkajo na mail: cipke@rampalab.org, da vam bomo pripravile ustrezne kable, dovolj vhodov v mešalko, trpežne zvočnike in vse kar gre zraven, da si boste lahko same zakuhale svojo zvočno / bučno krajino.

PROSTOR: Rampa Laboratorij, Kersnikova 4, Ljubljana.
DATUM IN ČAS: 25. januar 2016 ob 18. uri.
NASTOPAJO: Under construction / tule bomo sproti dodajale imena nastopajočih. Do zdaj prijavljene: Nina Orlić (Omsynth, Elektro kalimba, Micronoise, Touchtone, Kickdrum), Barbara Poček (kalimba in OMSYnth), Staška Guček (Teremini, Synthomir, Kickdrum), Kati Legat (Omsynth, Super-in-Low, Micronoise), Sara Mlakar (synth)
MENTORSTVO: Saša Spačal in Ida Hiršenfelder.
NASLOVNA FOTOGRAFIJA: iz foruma http://music-electronics-forum.com/